Новогодишна честитка

Почитувани пријатели, поддржувачи, соработници, волонтери и партнери Ви благодариме за поддршката во изминатава година во остварување на мисијата и визијата на Нашата организација.

Воедно Црвениот крст на Република Северна Македонија - Општинска организација Гази Баба - Скопје Ви посакува 

365 денови исполнети со радост, успех, здравје, среќа, незаборавни моменти и хуманост.